Nimi:
Salasana:
2016-06-22
MMC:n uusiin ajoalueisiin tutustuminen 3.7. Seuraa tapahtumia tarkasti sillä tarkemmat tiedot tulee sinne
2016-05-22
Nokian kaupunki ei halua jatkaa MMC:lle vuokratun ajoalueen vuokrasopimusta vaan se päättyi 2015 lopussa. Alueella ei siis saa tällä hetkellä luvallisesti ajaa. MMC etsii koko ajan uusia alueita sekä vuokralle että ostettavaksi. Jokaisen osallistuminen alueiden etsimiseen on tervetullutta. Me olemme tällä hetkellä viimeistelemässä vuorasopimusta jo kolmesta eri alueesta. Näistä uusista ajoalueista tullaan tiedottamaan tarkemmin kun sopimukset on tehty ja toimintaa voidaan aloittaa. Pysy kuulolla!
Liity jäseneksi!
Tiedot jäsenmaksuista
Etunimi:
Sukunimi:
Katuosoite:
Postinumero:
Kaupunki:
Puhelin:

Muodossa 358409876543
Ei välejä eikä viivoja!
Sähköposti:
Etunimi uudestaan:
Harrastan:Haluatko ilmoittautua MMC:n ajopäivälle? Ilmoittaudu ja maksa tämän linkin kautta..
Mansen Maasturi Club ry on perustettu 1993 Tampereella.

MMC on yleishyödyllinen yhdistys jonka jäseneksi voi liittyä kuka tahansa maastoautoilusta kiinnostunut henkilö.

Jäsenmaksu vuodella 2017 on 30€ ja liittymismaksu on 90€. Liittymislomakkeen löydät etusivulta. Jäsenmaksut postitetaan vuosittain Tammikuussa jäsenille sähköpostilla ja maksamatta jättäminen johtaa jäsenyyden lakkauttamiseen eli muista huolehtia maksuistasi.

Yhdistyksellä on käytässään maastoautojen ajoharjoittelualueita, jossa järjestämme seuran väelle ajopäiviä sekä muutaman safarin vuodessa. Myös uusia alueita on luvassa. Tämän lisäksi järjestämme safareja myös muualla ja osallistumme muiden kerhojen ja yhdistysten järjestämiin tapahtumiin.

MMC:n ajopäiville ovat kaikki tervetulleita. Ajopäivämaksu peritään kaikilta ei MMC:n jäseniltä. Maksu tulee suorittaa etukäteen yhdistyksen tilille ja ajopäivään on otettava mukaan tosite maksusta (tuloste verkkopankista, kuitti tai tuloste tiliotteesta).

Seuran "kerho-illat" ovat jokaisen kuukauden ensimmäisenä tiistaina. Siellä kuullaan viimeisimmät tiedot uusista tapahtumisista ja saat vinkkejä sekä neuvoja auton rakentamiseen ja varusteluun. Tapahtumista löydät tiedot kunkin tapaamisen paikasta ja ajasta.

Hallitus 2017

Puheenjohtaja
Tomi Nakari
045-1216466

Hallituksen muut jäsenet:
Mikko Salminen (Varapj)
Klaus Lampinen
Hannu Mikkola
Raine Mäkinen
Mikko Soini


Toiminta- ja tapahtumavastaava(t):
Rauli Lampinen, +358400628474
Jori Aronen, +358415118118
jasentoiminta (ät) mansenmaasturiclub.com
copyright Mansen Maasturi Club ry