Nimi:
Salasana:
2018-03-22
Jäsenmerkit avaimenperiin postitettu. Olivathan yhteystietosi ajantasalla.. myöskin formula offroad vaatteita vielä joitakin hajakokoja junnuille tarjolla, ja yhä nouto"hintaan" ;) Klasu
2018-01-20
Mmc ajoalueet sijaitsevat Häijäässä ja Ylöjärvellä. Ajopäivät järjestetään kerran kuussa kummassakin ajopaikassa. Häijäässä enemmän safarimaastoa ja Ylöjärvellä mahdollisuus kalliokikkailuun.
Liity jäseneksi!
Tiedot jäsenmaksuista
Etunimi:
Sukunimi:
Katuosoite:
Postinumero:
Kaupunki:
Puhelin:

Muodossa 358409876543
Ei välejä eikä viivoja!
Sähköposti:
Etunimi uudestaan:
Harrastan:Haluatko ilmoittautua MMC:n ajopäivälle? Ilmoittaudu ja maksa tämän linkin kautta..
Mansen Maasturi Club ry on perustettu 1993 Tampereella.

MMC on yleishyödyllinen yhdistys jonka jäseneksi voi liittyä kuka tahansa maastoautoilusta kiinnostunut henkilö.

Jäsenmaksu vuodella 2018 on 30€ ja liittymismaksu on 90€. Liittymislomakkeen löydät etusivulta. Jäsenmaksut postitetaan vuosittain Tammikuussa jäsenille sähköpostilla ja maksamatta jättäminen johtaa jäsenyyden lakkauttamiseen eli muista huolehtia maksuistasi.

Yhdistyksellä on käytässään maastoautojen ajoharjoittelualueita, jossa järjestämme seuran väelle ajopäiviä sekä muutaman safarin vuodessa. Myös uusia alueita on luvassa. Tämän lisäksi järjestämme safareja myös muualla ja osallistumme muiden kerhojen ja yhdistysten järjestämiin tapahtumiin.

MMC:n ajopäiville ovat kaikki tervetulleita. Ajopäivämaksu peritään kaikilta ei MMC:n jäseniltä. Maksu tulee suorittaa etukäteen yhdistyksen tilille ja ajopäivään on otettava mukaan tosite maksusta (tuloste verkkopankista, kuitti tai tuloste tiliotteesta).

Seuran "kerho-illat" ovat jokaisen kuukauden ensimmäisenä tiistaina. Siellä kuullaan viimeisimmät tiedot uusista tapahtumisista ja saat vinkkejä sekä neuvoja auton rakentamiseen ja varusteluun. Tapahtumista löydät tiedot kunkin tapaamisen paikasta ja ajasta.

Hallitus 2018

Puheenjohtaja
Tomi Nakari
045-1216466

Hallituksen muut jäsenet:
Mikko Salminen (Varapj)
Klaus Lampinen
Hannu Mikkola
Raine Mäkinen
Mikko Soini


Toiminta- ja tapahtumavastaava(t):
Rauno Lampinen
Jori Aronen
jasentoiminta (ät) mansenmaasturiclub.com
copyright Mansen Maasturi Club ry